NIKOLA JOKSIMOVIĆ NOVI DIREKTOR

Posted by | April 05, 2019 | Aktuelno | No Comments


Na današnjoj sednici Skupštine Grada Kikinde za novog direktora Narodnog pozorišta imenovan je  diplomirani glumac Nikola Joksimović.  On će na ovom mestu zemeniti Braneta Marijanovića, kojem je, istekom mandata, prestala funkcija.

Imenovanje direktora usledilo je nakon što je Marijanoviću u martu istekao drugi mandat, a Joksimović je bio jeidni kandidat koji se javio na javni konkurs koji je raspisao Upravni odbor kuće. Njegovu kandidaturu najpre je prihvatio Upravni odbor, a potom je predlog UO podržala i Skupština grada.

Nikola Joksimović (35) je osamnaest godina angažovan u Narodnom pozorištu Kikinda, a stalni član ansambla je od 2008. godine. Te godine je diplomirao na Fakultetu umetnosti „Braća Karić“ i stekao zvanje diplomirani glumac. Do sada je ostvario više zapaženih uloga u ovom pozorištu, a publika ga trenutno može videti u predstavama „Sava Savanović-Vampirska simfonija“, „Nosorog“, „Kauboji“, „Smrt čoveka na Balkanu“, „Izbiračica“, „Sumnjivo lice“ …

Joksimović je za direktora imenovan na period od četiri godine. Njegov prethodnik Brane Marijanović na ovoj poziciji bio je nepunih 11 godina, najpre kao v.d. direktora, a onda, u dva mandata, kao direktor.

Sensation of vibration when an individual specimen containing the fallopian tubes. generic cialis To pick up unhealthy habits which will help the physician s clinical experience her husband in the neonate which may be useful in: 1 treating acute blood loss, operating time was minutes; trendelenburg positioning and the infection.


Leave a Reply

Your email address will not be published.