Čipka i čokolada – Utorak 21.Februar od 20 sati

Posted by | February 19, 2017 | Aktuelno | No Comments

Čipka i čokolada – Utorak 21.Februar od 20 sati

Cena karte : 400 din.

Predstava  BALKANSKI SEX  I GRAD ČIPKA I ČOKOLADA” je nastala po istoimenom romanu koji su napisali Danijela Božičković Radulović, Antileta Ana Živković i Stanko Holcer koji je ujedno i producent  predstave.

Premijera je održana u UK Vuk Karadžić u Beogradu 20. 02.2016.godine  pred prepunim gledalištem i prisustvom svih medija kako štampanih tako i elektronskih. Ne pamti se skoro da je jedna predstava za tako kratko vreme izazvala toliko interesovanje i pohvale javnosti. Predstava je osmišljena kaoBALKANSKI  SEX  I GRAD u kome  jedna plavuša po imenu Čupka i jedna crnka po imenu Čarna kao dve najbolje drugarice pričaju o svojim iskustvima iz zajedničkoga života. Uvek aktuelni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-muzičkom performansu. Posebna pohvala je što je sve smešteno u  TV šou pod nazivom OPUŠTENO, a sama ideja je izazvala odličnu interakciju sa publikom.

Nasmejećete se uz “BALKANSKI SEXI GRAD uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu.Oni će na pozornici oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemajo kraja. Američka serija ,,Sexi i grad ” osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima  nešto slično.Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerešive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zverku. Čarna, koju igra   Marko Dolaš  je srećno udata, majka troje dece, a Čupka , koju igra Miljana Gavrilović je još uvek slobodna i traži čoveka svoga života .Njih dve vode potpuno drugčije život ,a ipak se savršeno razumeju. Da bude malo još zaminimljivije u predstavi  dolazi nam i cajka koja glumi Nataša Jaramaz  i ona sve predrasude ubija.Stigla je iz Dalmacije, sa velikim snovima  i malo para…

Osmišljena je  kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerešive” probleme, dok Zverka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.
Čarna (koju igra  Jovana Jelovac Cavnic ) još uvek je slobodna i traži čoveka svoga života, a Čupka (tumači je Miljana Gavrilović ), srećno je udata, majka troje dece. Njih dve vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumeju i imaju slične probleme.

U predstavi glume Miljana Gavrilović – Čupka, Jovana Jelovac Cavnic– Čarna, Čajkakoja glumi Miljana Gavrilović , voditelj je Marko Dolaš, a specijalni gosti ,

( Srdjan Marjanovic   ,i uvek ima i gost iznenađenja.)

Predstava “BALKANSKI SEXI GRAD – Čipka i Čokolada”  je igrana preko pedeset puta ( Šabac,  Valjevu, pet puta u Beogradu, Krupanj, Bijeljina,Celarevo , Zorana Radmilovića u Zaječaru Dolnji Milanovac, Nis, Vrbas, Apatin Vucje,Vrsac,Novi Bečaj, Dimitrovgrad … Minhenu, Salcburgu, BIH, SLO, HR  … Pozorišna predstava (Balkanski seksi grad) producenta, reditelja i koscenariste Stanka Holcera osvojila je i Sarajevo.  Kultna dvorana Cinema Sloga bila je pretesna da primi sve one koji su hteli da vide ovaj muzičko scenski šou. Poznati beogradski kantautor Srđan Marjanović oduševio je publiku kao gost ove večeri.

Biografija

Miljana Gavrilović je rođena u Leskovcu 1988. godine. Glumu(master) je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Postala je poznata po televizijskoj seriji Folk. Prijemni na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu je polagala posle drugog razreda srednje škole, pa posle trećeg, i na kraju je primljena posle četvrtog. Kako kaže, o drugom fakultetu u to vreme nije razmišljala. Za prijemni se pripremala kod glumca Branislava Lečića. Takođe, Miljana se bavila i manekenstvom.


Leave a Reply

Your email address will not be published.