“CRK’O BEZ TOG” – OPROŠTAJ ?

Posted by | February 04, 2018 | Aktuelno | No Comments

Publika, i to različitih generacija, volela je predstavu “Crk’o bez tog”. Bilo je to očigledno i sinoć, kada je glumce nagradila dugim neprekidnim aplauzom. Bio je to najlepši oproštaj od predstave koja, posle 109 izvođenja, odlazi s redovnog repertoara. Bar je tako najavljeno.

Međutim, na torti kojom su glumci i ostali akteri počašćeni nakon izvođenja, nije bilo broja 109. Možda je to nagoveštaj da će se “ Crk’o bez tog” , ipak, još nekada i negde susresti s publikom

Verujemo da bi i tada, kao i proteklih 15 godina, i ansambl i publika bili zadovoljni.

Aplauzima su sinoć nagrađeni: Branislav Čubrilo, Marija Ostojić, Slavoljub Matić, Dragan Ostojić, Branislav Knežević, Gordana Rauški, Miljana Kravić, Tanja Markov, Ružica Nedin i
Darinka Ćuk.

Od 2002. godine kada je nastala, u ovom, jednom od najgledanijih komada kikindskog pozorišta koji je doživeo više od 100 izvođenja, igrali su i Jelena Šneblić, Svetlana Ostojić, Lika al Robei i Dragana Reljić.

Predstava je, bez velikih pretenzija, pripremljena pre 15 godina, za letnju scenu „Kod četiri kontejnera“  čiji je program bio sadržaj i „Kikindskog kulturnog leta“. Od tada do sinoć, izvorna priča o nekadašnjem životu u surovoj (i nekadašnjoj) Lici, mamila je osmehe kod publike.

Glumci, ostali akteri predstave i uprava pozorišta, od srca zahvaljuju publici na sinoćnoj, i podršci ovoj predstavi svih proteklih godina.